Hírek

Kulcsár Edina megszabadult tőle! Így dobott le közel 15 kg-ot mindössze 2 hónap alatt

Kulcsár Edina fogyás
Kulcsár Edina fogyása

Kulcsár Edina üzletasszony, egykori szépségkirálynő, influencer. Bár manapság első sorban magánéleti kérdései miatt foglalkozik vele a sajtó, nagy fogyása is megér egy említést! Hihetetlen eredményt ért el mindössze 2 hónap alatt, 12 kg-tól szabadult meg! Lássuk, hogyan csinálta!

Nem érezte jól magát a bőrében

Kulcsár Edina kétgyermekes édesanya, fia és lánya között kicsi a korkülönbség, Edina a gyermekei világrahozatala után némi plusz súllyal indult neki az anyai örömöknek. Fogyókúrájába 71 kilósan vágott bele, mindössze 2 hónap után 59 kg-ot mutatott a mérleg nyelve.

Ez azt jelenti, hogy a nemrégiben énekesi babérokra törő modell több mint 1 kg-tól szabadult meg hetente. Bár mi nem vagyunk a gyors és drasztikus fogyás híve, a tapasztalat azt mutatja, Edina igen hatékonyan meg tudta tartani a kívánt súlyt, még ha 1-2 kilogramm vissza is ment rá azóta.

Nem csodaszerekre esküdött

Végre egy híresség, aki nem csodákat ígérő táplálékkiegészítőkre vagy fehérjeporokra esküdött, és fogyását nem is próbálta végül ezekkel misztifikálni. Érdekesség, hogy Edina fogyókúrájának két hónapja alatt mindössze annyit mozgott, amennyit a dolgos hétköznapjai és gyermekei megkívántak. Külön tehát nem járt edzőterembe, sem személyi edzőhöz, nem futott több tucat kilómétert, se nem edzett az otthonában. Bár később Instagram-on kitért rá, hogy teste a leadott 12 kg után igényel némi formálást, amiben természetesen az edzés segít majd neki, testmozgás nélkül ez igen szép eredmény!

Mi arra bíztatunk, hogy minden esetben mozgással egészítsd ki a fogyókúrád! Bár tudjuk, hogy a fogyás 70%-ban az étkezésen múlik, hidd el, gyorsabban olvad majd a zsír, ha rendszeresen mozogsz, az egészségedről nem is beszélve! Válassz olyan mozgásformát, amiben örömödet leled, hogy ne nehezítsd meg még jobban a diétás időszakot. Próbáld élvezni, amit csinálsz!

És hogy hogyan sikerült Edinának megszabadulnia a feleslegétől? Lapozz a következő oldalra a diétájának részleteiért!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: