Edzés

Brazil fenéklifting otthon, műtét nélkül: 20 perc a kerek, feszes fenékért

A kerek, feszes és nagy popsi igenis lehet nagyon dögös! Az utóbbi időben a trendek az alakformálás területén is változtak, az izmos az új vékony! Ma már mindenki inkább formás szeretne lenni, mintsem csontsovány. Jó hírünk van: a kerek, feszes és nagy popsi nem álom többé, ráadásul kés alá sem kell feküdnöd!

Kerek, feszes és izmosnak tűnő popsi műtéttel – Megéri?

A fenékplasztika ma már nem ördögtől való dolog, hiszen az egyik legnépszerűbb eljárás. Míg ez korábban első sorban a fenék kicsinyítéséről szólt, ma már sokkal inkább a nagyobbításáról.

Az amerikai celebeknek köszönhetően – akik közül többen óriási műpopsival hódítanak – ma már nagyonis divat a nagy hátsó. De hogyan készül műtéti eljárással a gigafenék?

A brazil fenéklifting során a feneket a test más részeiből nyert, saját zsírrétegéből töltik fel. Ahogy a legtöbb műtéti eljárás, természetesen ez is tartogat magában kockázatokat bőven. Ha a zsír a bőrszövetekből bejut az artériákba, elzárva ezzel az oxigén útját. Sajnos több olyan extrém esetet is ismerünk, amikor a műtét halállal végződött.

Brazil fenékliftinget megszégyenítő popsi, műtét nélkül

Ugye te sem kockáztatnál? Jó hírünk van, nem is kell! Ha kerek, feszes és izmos popsira vágysz, akkor a legjobb helyen jársz! Lapozz a következő oldalra a videóért, ami álompopsit varázsol neked!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: