Hírek

Elszégyelled magad, ha megnézed, hogyan edz Chris Hemsworth

Lehet, hogy sokat edzel, még az is lehet, hogy ennek köszönhetően tök jól nézel ki, de az, amit a Thor sztárja csinál edzés címén, olyan szinten kemény, hogy belepirul az ember.

Chris Hemsworth kőkeményen edz

Már a legelső Thor filmjénél is profi edző segítette, hogy jól kidolgozott alakra tegyen szert. Kezdetben a régi módi konditermes módszereket végeztek, amiben nagy hangsúlyt fektettek Chris karjaira és vállai megerősítésére. Az első filmje előtt csaknem 10 kilót gyarapodott a súlya, de nem zsírban, természetesen.

„Igyekeztünk a megszokott gyakorlatoknál maradni” – mondta az edzője. „Természetesen próbáltuk variálni az edzéseket, hogy ne váljanak unalmassá és fenntartsuk a dinamikus fejlődést”

Az edzőjének nagy ügyfélköre van, mégis igyekszek az alapoknál maradni és bevált módon edzeni a vendégeit, nem szereti az újkeletű, egzotikus, divatedzéseket és gépeket.

Chris edzésére sokan rákeresnek az interneten és mindenki láthatja, hogy semmilyen csodagépet nem használ, csak edz teljes gőzzel, kifogások nélkül.

„Sokan, mikor meglátják Christ, egyből azt gondolják, hogy szteroidozik, másképp nem nézhet ki így, de az az igazság, hogy nem nyúlt semmilyen hasonló szerhez! – nyilatkozta az edző.

“A titka? Vörös húsok, nehéz súlyok és egy kis fehérjepor. Minden egyes edzést keményen végigcsinált, teljes erőbedobással. Egyszerűen eldöntötte, hogy ő márpedig úgy akar kinézni, mint Thor. És megcsinálta.”

Lapozz és nézd meg, hogyan edz Chris Hemsworth >>>

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: