Edzés

Hatékony hastréning, ami 7 nap alatt lapos hasat varázsol neked

Mielőtt tovább olvasnád a cikkem, tudnod kell, hogy ilyen nincs, csak a mesékben! Szerintem már mindenki felnőtt, és nem hisz a mesékben, szóval lássuk a kemény valóságot. Nem lehet elégszer leírni, hogy a lapos, kockahas jobban a táplálkozáson múlik, de nyilván edzeni is kell rá. Aki azt állítja, hogy tiszta táplálkozás, és edzés nélkül is elérhető, akár 7 nap alatt, az hazudik! Felejtsük el ezeket a csodákat ígérő butaságokat, mert ezek csak népbutítások! 

 

Mindenki lapos, kockahasra vágyik, ami nem olyan egyszerű, de nem is lehetetlen! Semmi se az! Számomra mindig is az erős volt a fontosabb, nem a lapos, kockahas, mert ez már csak bónusz. A lapos has attól is függ, hogy mennyi zsírréteg van ezen a részen. Ha vastagabb, akkor hosszútávra tessék tervezni, nem 7 napra, vagy 14 napra. Nyilván, ha kevesebb a zsírréteg, akkor nincs kizárva, hogy 14 nap alatt is elérheti valaki, plusz nem vagyunk egyformák. Nagyon sokszor írtam már én is, hogy a lapos, kockahas ‘titka’ a TÁPLÁLKOZÁS. 

Ha össze-vissza eszel, akkor soha nem lesz lapos, de még kockás hasad sem! Az izom felett lévő zsírréteget, csakis tiszta, tudatos táplálkozással tüntethetjük el. Nem elég az, hogy ‘nem eszek fehér kenyeret, cukros dolgokat…’ ha mellette meg be megy egy-két csoki, fagyi, ropi és társai… A tiszta táplálkozás nem azt jelenti, hogy valaki nem eszik fehér kenyeret, cukrot. Hanem azt, hogy valóban tisztán eszik! Nincs csokika, ropika, fagyika és társai se. Kerül minden ilyet, odafigyel, hogy mit, mikor, és mennyit eszik, időzítve vannak az étkezések. Lehet pluszba zsírégetőket szedni/kenni magukra, de ezek 2% szerepet kapnak. Minden a TÁPLÁLKOZÁSON múlik. És ez nem csak a lapos hasnál igaz, hanem a fogyásnál, alakformálásnál is. Még egy dolog, ilyen sincs, hogy ‘én csak hasból akarok fogyni…’ Nincs lokális zsírégetés, ha fogyunk, mindenhonnan fogyunk. 

Tehát mi kell a lapos, kockahashoz?

TISZTA, TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS, plusz edzés, és kitartás!

Hoztam nektek három gyakorlatot, amik nem csak a kedvenceim, de a lapos, kockahas programomban is elérhetőek az étrenden kívül, és nem csak 3 gyakorlat van.

Hasizom edzéseimnél én arra is figyelek, hogy melyik részével kezdek/kezdünk a csajokkal. 

BEMELEGÍTÉS-NYÚJTÁS KÖTELEZŐ MINDIG!

 

Lapozz a gyakorlatokért!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: