Táplálkozás

Így nassolj ha nem szeretnéd, hogy hizlaljon

Te is beleesel a nassolás bűnébe?! Na de mégis mi az egészséges nasi?! Egyik lehetséges megoldás a protein szelet. Egy protein szelet jó barátod lehet edzés után, hiszen ilyenkor az izmaidnak gyors felszívódású fehérjére és szénhidrátra van szüksége. Igaz a turmix gyorsabban szivódik. De édesség gyanánt kiváló.

Tökéletes megoldás lehet mikor nincs időd vagy lehetőséged enni egy jót. Ilyen történhet osztálykirándulás, síelés, pörgős munka, nyaralás, közben, vagy akár napközben is. 

Naponta átlagosan mindenkinek meg kellene ennie legalább fél kiló csirkemellet (csak viszonyitás) ahhoz, hogy az izom épülni tudjon, de viszont tapasztalatból tudom, hogy ez a hobbi sportolók körében kevésszer valósul meg. Annak is jó étkezési alternatívát jelenthet tehát egy ilyen fehérjeszelet, aki nem tud elég fehérjét enni.

Én az édes szájúak közé tartozom, igy egy protein szelet még diétában is opció lehet egy hagyományos csoki helyett. Ha jól választasz nem elég, hogy egészségeset eszel, táplálod az izmaid, de még az izlelő bimbóid is kényezteted.

 

A mai napig tartja magát az az állítás, hogy amennyiben fogyni szeretnél, semmiképp ne egyél hat után.

Ezt a köztudatba bevezetett butaságot el ehet felejteni, felkapták, népszerűsítették, és ez ilyen közhidelem által terjesztett tény maradt. Tudni kell, hogy este is az számít mit és mennyit eszel.

Az edzés köré csoportosított étkezés pedig különösen fontos.

Tehát ma szereztem a koplalóknak egy jó hírt ezzel.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: