Edzés

A zsírégetés Szent Grálja – Így fuss vagy gyalogolj hatékonyan

Gyakran látni az edzőtermekben embereket, akik mintha csak a futópad fogantyújáról lógnának, pedig ez százalékosan csökkenti a hatékonyságát a tevékenységednek. Sőt hosszabb távon egészségügyi gondjid is lehetnek belőle. Nyak, váll, hátfájáshoz vezethet. Felegyenesedve, egyenes háttal fussunk, felemelt fejjel! Másrészt ez a fogantyú nem arra szolgál, hogy az edzés alatt a terhelésed könnyitse, te persze azt hiszed, hogy keményebben és hosszabban tudsz edzeni emiatt, pedig nem. Próbáld teljesen elfelejteni, hogy a fogantyúk egyáltalán léteznek.

Valószínű ha épp a terem előterében olvasod a cikkem, te is körbenézve látod azt aki magazint olvas ki egy jó kis séta közben.Ha úgy végzi az edzést, hogy cseppnyit is izzadna, valószínűleg nem dolgozik elég keményen. Bár én itt is a változatosság hive vagyok nem kell minden egyes nap a legnehezebb fokozaton futni, de valljuk be, nem pihenni megyünk a futógépre.
Elkerülendő az ilyen helyzetet próbáld ki az intervallum edzést, ami alatt garantálom, hogy eszedbe nem jut neked sem egy könyvet kiolvasni aerob edzés közben.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: