Edzés

Kiálló, lógó has? Íme egy 8 perces gyakorlatsor otthonra a feszes és lapos hasért

Csupán 8 – igen, jól látod, 8! – percet vesz igénybe ez a hasizom-erősítő otthoni edzés, ami garantáltan álomhasat varázsol neked. Alaposan megdolgoztatják az izmokat, és ha rendszeresen végzed, bizony búcsút mondhatsz a kidudorodó, vagy lógó pocaknak! Hajrá-hajrá!

Hatékony hasformálás otthon

Az ugyan igaz, hogy helyi zsírégetés nem létezik – tehát ne akarj csak a fenekeden/csípődön/hasadon megszabadulni a zsírtól. Azt viszont nem állíthatjuk, hogy az edzés, és a hasizom-erősítő gyakorlatok nem segítenek megszabadulni a tónustalan, lelógó hastól – mert nagyonis! Persze érdemes azt az étkezési szokásaidon való változás kíséretében végezni, de az izmok stimulálása ígyis-úgyis elengedhetetlen!

 

Izomépítés során a zsírraktárakból veszítesz energiát, de hogy ebből a lehető legtöbbet kihozd, érdemes rendszeresen kardió edzéssel kiegészíteni a 8 perces gyakorlatsort. Ehhez bármilyen edzéstípust választhatsz a futástól a biciklizésig, törekedj rá, hogy élvezd is!

 

Legalább ekkora turbót ad a lapos hasért folytatott küzdelemnek a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás. Fogyassz egészséges, rostban gazdag élelmiszereket, csökkentsd a bevitt szénhidrátot. 

 

A 8 perces hasizom-erősítő gyakorlatsor videójáért lapozz a következő oldalra!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: