Diéta & Fogyás

Az egyik legkönnyebb módszer a fogyáshoz: 50%-os szabály

Gyors fogyás

Ki ne szeretne a lehető leggyorsabban megszabadulni a feleslegétől? Jó hírünk van! Ezúttal egy gyors megoldást, “szabályt” hoztunk a fogyáshoz, és ráadásul az egészségedért sem kell aggódnod, ha betartod!

Gyors fogyás

A szigor nem mindenkinek válik be

Biztos vagyok benne, hogy neked is számtalan sikertelen diéta áll már a hátad mögött. Hogy mi ezekkel a baj? Általában borzasztóan élhetetlenek, hiszen túlontúl szigorúak. Nos, ez a fogyókúrás szabály igazán egyszerű, könnyedén követhető, kezdőknek és haladóknak is működik!

 

A legjobb hír, hogy a kalóriákat sem kell számolgatnod, így tökéletes alternatíva azoknak is, akik különösebben nem rajongnak a mérigcsélésért, számolgatásért és jegyzetelésért. Egyszerű és hatásos! Mi kell még?

 

Mit is jelent valójában az 50% szabály?

Egy dolgot kell a fejedben tartanod a diétád alatt (ami egyébiránt könnyedén életmódoddá is válhat, hiszen tényleg annyira kézenfekvő és egészséges): 50%. A bűvös 50% lényege az, hogy minden egyes étkezés alkalmában a tányérod LEGALÁBB fele zöldségekből álljon. A tányérod másik felét így fehérje, zsír, és egyéb szénhidrát alkotja. A legjobb az egészben az, hogy arra vonatkozóan semmilyen kikötés nincs, hogy milyen zöldségeket válassz! Így biztos lehetsz benne, hogy nem fogod túl hamar megunni ezt a fajta diétát. Egy tippet azért érdemes figyelembe venni: a krumplit (habár zöldség) nem számolandó a fél tányérba, tehát az nem megoldás, ha főtt vagy sült, esetleg pürésített krumplival töltöd fel a tányérőd felét.

 

Még több tippért lapozz a következő oldalra!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: