Hírek

Női strandruhák, új nyári trendek

A hosszú – pandémia okozta – szünet után igen nagy lett az érdeklődés és a kereslet a strandruhák iránt. Egyáltalán nem mindegy mit viselünk a Pest megyei Lupa Beachen vagy a közkedvelt balatoni üdülőhelyeken. A divat folyamatosan változik és a tervezők egyre merészebb ruhakollekciókkal jelennek meg. Az idei szezonban a kihívó és élénk színű kiegészítők kerülnek majd a középpontba. Ami a ruhákat illeti az a lényeg, hogy a medencés partikhoz, illetve a balatoni strandok valamelyikén egyaránt bátran felvehetjük. Olvasson tovább, hogy megismerje milyen trendek szerint érdemes öltözködnie az idei nyáron, ehhez igyekszünk hozzájárulni néhány modell segítségével.

A strandruhák széles választéka

A legfontosabb trendek közé tartoznak a horgolt részletek, a lépcsőzetes szoknyák és a középhosszú szabások, valamint a merész színek és nyomatok, amelyek az ünnepi stílust is biztosítják. A klasszikus dizájnnal sincs semmi baj – például a leopárdmintás strandruhákkal sem lőhetünk mellé. Ha a gardróbja gyarapodna egy-két új ruhával, akkor válasszon körültekintően. A gardrób mérete és a fenntarthatósága szempontjából ne feledje, ha olyasmit választ, amit évekig újra viselhet, az mindig a legjobb költséghatékonyság. A döntést segítheti az egyéni szempontok mellett, ha alaposan böngészik a hazai internetes boltok gazdag választéka között, elolvassa a termékleírásokat vagy a vásárlói visszajelzéseket.

A Beach Kaftan Outfit strandruhák

Csak azért, mert az öltözködés fejlődött, még nem jelenti azt, hogy a klasszikus kaftán takarás már divatjamúlt – csak most kapott minimalista átalakítást. Párosítsa a túlméretezett kaftánt egy pántos szandállal és téglalap alakú designos napszemüveggel, illetve arany ékszerekkel, hogy teljessé tegye a megjelenését.

A népszerű Desigual Brenda női strandruhák

A strandruhákkal szembeni egyéni elvárások mellett nagyon sok esetben az ár is igen befolyásoló tényező. A kék változatban is kapható terméket igen korrekt áron, 17 ezer forintért szerezheti be a magyar webshopokban. Ez egy lezser kollekció sportos stílusjegyekkel, nem feledkezve meg a Desigual romantikus vonásairól és egzotikumáról. A mandzsetták, az ujjak, az összeállítás és az abszolút kényelem kerül előtérbe ezzel a típussal. Főbb jellemzők:
  • Női strandruha színes motívumokkal
  • Klasszikus szabású
  • Kerek nyakkivágás
  • Háromnegyedes ujjú
  • Virágos minták dominálnak
  • Anyaga: 1% elasztán, 58% poliészter, 41% pamut

Fókuszban a környezettudatos öltözködés

A People Tree strandruhák leginkább arról ismertek, hogy az egyik legjobb fenntartható tevékenységet magában foglaló gyártótól szerezhetők be. Az ellátási lánctól és a dolgozók bérétől a szén-dioxid-kibocsátásig és a strandruhák életciklusának a végére vonatkozó politikáig a márka valóban környezetbarát, amelynek mostantól ön is a részese lehet.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: