Egészséges édességekReceptek

A valaha volt LEGJOBB diétás almás pite családi recept alapján

Isteni finom diétás almás pite recept családi recept alapján áalakítva.

Diétás almás pite, ráadásul családi receptből átalakítva? NANÁ! Ami az egészséges és diétás recepteket illeti: imádok kísérletezgetni. Imádom diétássá alakítani a hagyományos recepteket, aztán az egész család és vendégsereg előtt leleplezni, hogy a sütemény, amit esznek, valójában alakbarát. Ez az isteni finom diétás almás pite recept is éppen ilyen!

 Vedd elő a családi recepteket

Féltve őrizgetem nagyszüleim és anyukám receptkönyveit, amikben a család kedvenc, jól bevált finomságainak összetevőit és elkészítését vetették papírra. Ezek a családi receptek tökéletes alapot nyújtanak a diétádhoz, hiszen egy kis kreativitással könnyedén alakbaráttá varázsolhatod őket, bármiről is legyen szó. 

 


Diéta alatt finomat?

Ha azt hiszed, hogy fogyókúra alatt minden tiltott, ami finom – ami finom, az hízlal alapon -, óriási tévedésben élsz, de ami még rosszabb, teljesen feleslegesen túráztatod magad és eszed tonnaszámra a száraz salátaleveleket. A fogyókúra alapja nem az éhezés, bár tény, hogy aki nem ismeri a fogyás folyamatait, azt könnyedén be lehet palizni.

Fogyassz diéta alatt is isteni finomságokat nyugodt szívvel, például ezt a mennyei almás pitét, aminek az íze gyakorlatilag megszólalásig hasonlít a hagyományos, de hízlaló változatra!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: