15 fénykép, amely örökre megváltoztatta az internetet

okt. 02 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A XXI. században naponta több millió fénykép készül fel az internetre, amelyek közül némelyik hihetetlen mód elterjed vagy mémmé válik. Van köztük olyan kép, amit átlagos, hétköznapi ember készített, olyan is akad, amit egy világsztár töltött föl a hálóra, de természetesen profi fotós képe sem hiányozhat a palettáról.

 

15 fénykép, amely örökre megváltoztatta az internetet

Alábbiakban olyan képeket nézhettek meg a sztorijaikkal, amelyek elképesztő népszerűségnek örvendtek az elmúlt években.

15. Barack és Michelle soha nem volt zavarban a nyilvánosság előtt. Természetesen a kép óriási lavinát indított az internet világában.

 

 

14. “A szíveddel együtt a DVD lejátszódat is el fogja lopni!” Ilyen és ehhez hasonló kommentek tömkelege jelent meg 2014-ben, amikor is a Stockton rendőrség közzétette Jeremy Meeks bűnöző fényképét a Facebookon. A jóképű srác olyan híressé vált, hogy még egy modell ügynökség is leszerződött vele azelőtt, hogy letöltötte volna a 27 hónapos börtönbüntetését.

 

 

13. Az Oscar-díjas színész, Tom Hanks éppen mindennapos köreit futotta New York szívében, amikor kocogás közben egy esküvői fotózásba botlott. Tom nem sokat habozott, és rögtön be is kapcsolódott a fényképezésbe. A nagyon meglepett – és nem mellesleg hihetetlen szerencsés – ifjú pár élt a lehetőséggel és amilyen szögből csak lehetett, készültek az örök emlékű fotók. A Forrest Gump sztárja is elővette telefonját és maga is “lőtt” egy szelfit közösségi oldalára.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: