30 napos futás kihívás – Bevállalod?

Már. 08 | 1. oldal - fitnesslife.hu

 

 

 

Végre itt a tavasz, amit már annyira vártunk! Végre ismét kimehetünk a szabadba, élvezhetjük a napsütést… ilyenkor azért sokkal többen vágnak bele a futásba, mint télen a nagy hidegben. Mindegy, hogy most kezded vagy már régóta futsz, ez a 30 napos kihívás Mindenkinek szól! Csináld végig, indítsd be az anyagcserédet és a fogyásodat ezzel a kihívással és legyenek Neked is sikerélményeid!

Mindenkinek nehezére esik megtenni az első lépéseket, mi, emberek ugyanis hajlamosak vagyunk a lustálkodásra. Azt azért mindenkinek tudnia kell, hogy csak az első lépés megtétele a nehéz, ha végre felöltöztél edzéscuccba és kimész a szabadba, akkor már senki és semmi nem tarthat vissza, eddig viszont el kell jutni! Éppen ezért ajánlom nektek is ezt a harminc napos kihívást, ez minden egyes nap adni fog egy kis plusz motivációt, simán be fogod építeni a mindennapjaidba, ez is teljesítendő feladattá fog válni!

Kezdésnek vagy egy kis plusz kiegészítésnek tökéletes. Azt is tudnod kell a kihívással kapcsolatban, hogy ez nem verseny, nincs senki, akit le kellene győznöd, csakis saját magaddal versenyzel, saját magadnál kell jobbnak lenned nap, mint nap! Felejtsd el a kifogásokat, mert soha nem éred el a célodat. Erőltesd meg magad, sikerülni fog!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: