5 dolog, amiket egy esős, őszi napon csinálhatsz

Sze. 25 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Sokan elkeserednek, ha meglátják, hogy esik az eső, pedig semmi rossz nincs benne sőt! Az eső ez egyik legélvezetesebb természeti jelenség. Sajnos a rohanó világunknak köszönhetően sokunknak nincs ideje ezeket az apró örömöket. Akik azon gondolkodnak, hogy mégis mit tudnának csinálni egy ilyen esős napon, azoknak adunk néhány tippet.

5 dolog, amiket egy esős, őszi napon csinálhatsz

5. Főzz valami finomat!

Ez egy örökzöld ajánlat, ami a legtöbbször előfordul. Mikor esik, keress egy jó receptet, ami ehhez a szezonhoz és a hangulathoz a legjobban illik. Ha kiválasztottad, szánj rá egy kis időt és csináld meg, nyugodtan, mindenféle kapkodás nélkül. Hívd át a barátokat, hogy ne egy unalmas időtöltés legyen a főzés, hanem egy közös, könnyű program, beszélgetés, iszogatás közben és egy jó zene társaságában.

4. Gyönyörködj benne!

Olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Nézd az esőt onnan, ahonnan élvezhető a kilátás, fogj egy forró kakaót vagy kávét, felejtsd el az összes gondodat és relaxálj. Ebben a rohanó világban kell egy kis pihenés, amit ebben az időben is megtehetsz. Élvezd ki!

3. Meghitten egy könyv társaságában

Huppanj bele a kedvenc kanapédba, az ablakhoz közel, ahonnan látod és hallod az esőt. Vedd elő a kedvenc könyvedet és vessz el benne. Az eső hangja, látványa (illata) ad egy plusz hangulatot, ami megnyugtat és ellazít.

Mindig szánj magadra egy kis időt, ne csak másokkal törődj. Fontos, hogy kiegyensúlyozott, boldog és nyugodt legyél, ehhez viszont az kell, hogy foglalkozz magaddal is rendszeresen; gondolok itt a sportolásra, külsőd ápolására és a relaxálásra, amivel kicsit kikapcsolsz és megnyugtatod magadat egy stresszes, húzós nap után. Ez az “én-idő”. Egyszerűen kell, hogy kiegyensúlyozott és boldog legyél. Próbáld csak ki!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: