Így étkezik és edz a csodaszép Kate Hudson

okt. 02 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A 38 éves színésznő tavaly adta ki egészséges életmódról írt a könyvét Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body címmel. Az ép testben, ép lélek mottóra épült könyvben rengeteg tanáccsal szolgál Kate Hudson és maga is e szerint él. Nemcsak sportol és meditál, de egészségesen is étkezik. Megmutatjuk, miket, mikor és hogyan eszik és mivel tartja formában magát a bájos színésznő.

Így étkezik a csodaszép Kate Hudson

Kávézási szokásai

Szigorúan csak reggeli után és nem üres gyomorra, de minden reggel megiszik egy csésze kávét. Egy kevés rizs- vagy kókusztejjel és cukor nélkül, esetleg egy kis édesítőszerrel fogyasztja. A kávénak rengeteg jótékony hatása van, feltéve ha olyan egészségesen fogyasztjuk, mint Kate Hudson, aki néha zöld teával helyettesíti a csésze feketét. Ennek is rengeteg pozitív hatása van és szintén van benne koffein.

 

Az étrendje: majdnem vegán

A színésznő nagyon ritkán eszik húst, abból is leginkább halakat választ. A tejtermékeket kerüli, és a cukorfogyasztása is minimális. Ezzel szemben imádja a különböző gabonákat és a magas fehérjetartalmú zöldségeket, mint a babot és a lencsét. Figyel arra is, hogy a lúgosító ételeket részesítse előnyben.

Heti 1 csalónap jár!

“Hetente egyszer jólesik teljesen elengedni magam és nem gondolni arra, hogy mennyire egészséges vagy sem az, amit eszek. Ennyi szerintem bőven belefér” – vallja Kate Hudson, akivel tökéletesen osztozunk ebben a meglátásban.

 

Még nincs vége! Lapozz!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: