Hírek

A 14 legfurcsább munka a világon – Te melyiket vállalnád el?

Nagyon sokan vannak, akik nem elégedettek a munkájukkal – unják, nem találnak benne kihívást vagy nincsenek megelégedve  fizetéssel. Vannak olyanok is, akiknek abszolút nem nevezhető hétköznapinak a munkahelyük és a feladatok, amiért fizetést kapnak. Persze egy idő után mindent meg lehet szokni, de van néhány munkakör, amit szívesebben csinálnánk, mint egy 8 órás, unalmas irodai papírmunkát…némelyik melónál érthetetlen, miért kell rá külön ember 😀 A lényeg, hogy ezek a munkakörök valóban léteznek és valakik ezért kapják a fizetésüket. Sok esetben nem is keveset!

A legszokatlanabb munkák a világon

14. Állateledel kóstoló

Bizony, ezt is meg kell valakinek csinálnia. Az állatok a barátaink, és gondoskodnunk kell arról, hogy finom és tápanyagban gazdag ételt adjunk nekik. Ilyenkor jönnek képbe az állateledel tesztelők! Feladatuk, hogy értékeljék az eledelek ízesítését és ellenőrizzék, hogy megfelelnek-e a minőségi előírásoknak.

 

13. Professzionális ölelgető

Ha ölelésre, bújásra vágysz, de magányos vagy, a megoldás egy profi ölelgető lehet. Meglepődnél, mennyi cég kínál ilyen szolgáltatást, szinte versenyeznek az ügyfelekért, hogy tőlük kapod meg a legnyugtatóbb, legjobb öleléseket. Óránként 60-80 dollárt lehet keresni emberek ölelgetésével.

 

12. Arc tapogató

A bőrápoló cégeknek vannak olyan alkalmazottaik, akiknek az a feladata, hogy a tesztalany bőrét tapogassák, hogy megállapítsák, a tesztelt anyag, termék milyen módon változtatta meg a bőr puhaságát, állagát. Ehhez a munkához különleges képesség és tudás kell, hogy érezni lehessen a sokszor alig észrevehető különbséget.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: