Diéta & Fogyás

6 tipp fogyáshoz sztároktól, akik több mint 15 kilót adtak le

Bizony, még a legnagyobb világsztárokkal is megesik, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben, és diétázni kezdenek. Ha te is fogyni szeretnél, érdemes megfogadnod az ő tanácsaikat!

  1. JENNIFER HUDSON

Az énekesnő több mint 35 kilótól szabadult meg, és 8 éven keresztül tartotta is a súlyát. „Ha egy szigorú diétát követsz, ami előírja, hogy nem ehetsz szénhidrátot, vagy ezt, vagy azt, a tested nem fog úgy működni, ahogyan kéne” – mondta egy talk show-ban. „Most már tudom, hogy bármit megehetek, amit akarok, mégis tudom tartani a súlyomat. Az egész csak a megfelelő adagokon múlik.”

  1. CHARLIZE THERON

Charlize Theron több mint 20 kilót szedett fel Pszichoanyu című filmje kedvéért. Amikor azonban az idősebbik gyereke megkérdezte tőle, hogy mi történt a testével, tudta, hogy le kell adnia a pluszkilókat – de arra nem számított, hogy ez hónapokig fog tartani. „A tested teljesen máshogy működik 27 évesen, mint 43 évesen” – mondta az ET magazinnak.

  1. MELISSA MCCARTHY

Amikor a színésznő A kém című filmje miatt edzeni kezdett, és sokkal több pluszkilót adott le, mint amire számított. A Life & Style magazinnak ezt mondta a 25 kilós fogyásáról: „Azt hiszem, van valami felszabadító és megnyugtató érzés az edzésekben, és a legbizarrabb az, hogy műsödik is.”

  1. ADELE

Az énekesnő a sirtfood diéta segítségével fogyott le, valamint két káros szokásától is megszabadult a cél érdekében: letette a cigit és a napi egy pohár borról is lemondott. „Egy kicsit megerőltettem magam a turném miatt. Fogytam egy kicsit” – de ennél többet nem árult el az amerikai Vogue-nak.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: