Hírek

A 63 éves Elizabeth, akin nem fog az idő – A teste akár egy 30 évesé, és úgy is érzi magát

Nem csoda, hogy az immáron 63 éves Dr. Elizabeth Lambaer-t sokan vádolják azzal, hogy mesébe illő, fiatalos alakját és vonásait plasztikai sebészek munkájának köszönheti. Valóban letagadhatna 30 évet, és elmondása alapján nem csak a teste néz ki úgy, mintha épp csak átlépte volna a harmadik X-et: úgy is érzi magát!

Úgy érzi, megtalálta az örök fiatalsághoz vezető utat

Elizabeth közösségi média felületein is büszkén hirdeti: biztos benne, hogy az általa követett életmód a fiatalság kulcsa. Nem csak az egészséges táplálkozás és a sport az egyetlen, amit követőinek javasol, de tény, hogy megrögzötten elkötezett az egészséges életmód iránt.

Két egyetemi diplomájával nem érte be

Olyannyira fontos számára, hogy folyamatosan naprakész legyen a legújabb kutatási eredményekkel és irányzatokkal, amelyek még tökéletesebbé és pontosabbá formálják az egészséges életmód eléréséért és fiatalsága megtartásáért folytatott harcot, hogy állandóan képzi magát. Két egyetemi diplomáját számos egyéb oktatással egészítette ki.

Mindezek eredményeképpen természetesen olyan életmódot alakított ki magának, amivel nagyjából ki is meríti az egészséges életmód fogalmát: szigorú vegán diétát tart, folyamatosan sportol, ráadásul többféle mozgásformát is űz az úszástól a jógán át a görkorcsolyáig. Az életmódját teste formás, feszes és izmos alakjával hálálja meg, ami mellé a kicsattanó energia a hab a tortán. Túl a hatvanon ugyanis habzsolja az élvezeteket, utazik, dolgozik és emberek ezreit motiválja. Merthogy erre is van ereje.

És hogy minek köszönhető mindez? A következő oldalon kiderül, mi Dr. Elizabeth Lambaer-t szerint az örök fiatalság titka!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: