Táplálkozás

9 „kanál” trükk, hogy felgyorsítsd a fogyásod

A testsúly stagnálása és a fogyás beindulása között néha csak egy kanálnyi különbség van. A fogyás tényleg erőfeszítéssel jár, de ha ésszel és tényleges odafigyeléssel viszed véghez, akkor nem is lesz az olyan nagy kínzás! Próbáld ki a következő tippeket, hogy felgyorsítsd az anyagcseréd.

Képtalálat a következőre: „Apple vinegar”

Alaecettel a vércukorszint egyensúlyáért és a fogyásért

Az almaecetet ismerjük háztartási tisztítószerként is, azonban rengeteg híresség rajong érte, (pl.: Katy Perry) hiszen remek táplálékiegészítő is egyben. Tény, hogy sokáig fenntartja a teltségérzetet ezzel segítve a fogyókúrát hiszen így kevésbé fogod kívánni a nassikat valamint tele van probiotikummal is. Az is lenyűgöző, amit a vércukorszintünkkel tesz, 5-6%-os savasságának köszönhetően ugyanis kitűnően egyensúlyban tartja azt. Nagyon könnyen a mindennapjaid részévé válhat, annyit kell csak tenned, hogy egy teáskanálnyi almaecetet adsz egy pohár vízhez, és azt megiszod lefekvés előtt.

A csodás gyömbér

A fogyás legjobb esetben úgy megy végbe, hogy csak zsírt veszítünk, izomtömeget viszont nem. Ebben tud segíteni a gyömbér. Illetve ebben is hiszen számos dologra jó még ezen kívül is. Termogenikus hatásának köszönhetően fokozza a vérkeringést, ami által kissé megemelkedik a testhőmérsékletünk. A gyömbér így közvetett módon az emésztést is serkenti, ami energiát von el a szervezettől. Máris megvan a kalóriaégetés! Az étkezésedbe legegyszerűbben tea formájában tudod bevinni. Ha vállalkozó kedvű vagy, adj az ételeidhez egy kanál őrölt gyömbért, garantáltan meghozza a várt hatást.

A kókuszolaj hatékony a lerakódott zsírral szemben

A kókuszolaj jótékony zsírsavakból áll és képes felpörgetni az anyagcserédet is. Köztudott, hogy a lassú anyagcsere nem éppen barátja a fogyókúrának szóval tökéletes táplálékkiegészítőként is használhatod. A kókuszolaj egyébként bármilyen más zsiradék helyettesítésére tökéletes. Teheted zabkásába, smoothie-ba, akár a kávétejszínt is helyettesítheted vele. Annyira könnyű használni, hogy néhány nap múlva már semmi pénzért nem vennéd fel a régi rossz szokásaidat a zsírokkal kapcsolatban.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: