Táplálkozás

Az angol Királynő hosszú életének titka – Isten áldja a Királynőt!

Mix of bio herbal tea

Mi az a 6 szokás, ami Erzsébetet hosszú élettel ajándékozta meg? Gyászol az egész világ… Pár hete eltemették II. Erzsébet királynőt, aki 96 éves koráig élt.

Sokan még most is azt találgatják, mi lehetett hosszú életének titka, mi tartotta őt ilyen egészségesen, hogy az utolsó napokig is aktív életet élt.

II. Erzsébet királynő az angol történelem leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodója

Pontosan 96 évet és 4 hónapot élt meg. Persze, a genetika a legfontosabb, de bizony, ha nem teszünk meg mindent azért, hogy egészségesek legyünk, az örökölt dolgok vajmi kevesek. A Királynő nagyon odafigyelt mindenre, ami az egészségét szolgálta és a szakemberek azt is megfigyelték, mi volt az a 6 dolog, ami segített neki örök fiatalnak maradni.

A reggelit, mint a legfontosabb étkezést sosem hagyta ki!

Minden nap pontosan 8:30-kor kezdte finom reggelijét, melyet egy finom teával indított. Aztán úgy vélik, egy nagyon tápláló és finom zabkásával folytatta ezen elhanyagolhatatlan szokását. Soha nem hagyta ki, és nagyon figyelt a részletekre!

Imádta a természetet!

Kedvenc időtöltése a szabadban volt, kertészkedett, sétált és amennyit csak tudottmozgott a szabad ég alatt! Nem csak a jó levegő, az intenzív testmozgás is jótékonyan hatott rá! Viccesen élt, humoros volt! A humor köztudottan nagyon jó hatással van életünkre! A sok nevetés jót tesz az agynak, a testnek és a pszichés állapotunknak! A Királynő állandóan nevetett, rengeteg kép is készült róla ilyenkor! Nagyon közkedvelt személyiség volt, aki rengeteg viccet ismert és előszeretettel mesélte is el őket környezetének!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: