Diéta & Fogyás

Egy gyógyital, ami fogyaszt és segít eltüntetni a narancsbőrt

Mondanom sem kell, hogy nincsenek csodaitalok, csodabogyók, amiktől 1 hét alatt 5 kilót fogyhatsz. Ha ilyet látsz, az mind kamu. Ez tény. Mindennek az alapja az egészséges életmód; a tiszta étkezés és a rendszeres testmozgás. Ezen felül lehet alkalmazni különböző krémeket, hogy fokozd a hatást illetve italokat, hogy a szervezeted még jobban kitisztuljon, még hatékonyabb legyen a zsírégetése. Most is egy ilyen italt hoztunk, ami kitűnő segítség a fogyás felgyorsításához és a narancsbőr elleni küzdelemben.

 

Ez az ital beindítja a fogyást és segít a narancsbőr eltüntetésében!

Az italunk fő összetevője a lenmag.

A lenmag nagyon sok vitamint, ásványi anyagot, fontos zsírsavakat és a megfelelő bélműködéshez nélkülözhetetlen rostokat tartalmaz. Rendszeres és megfelelő fogyasztása által hatékonyan kitisztíthatjuk szervezetünkből a felgyülemlett méreganyagokat. A lenmag csökkenti a vércukorszintet és mérsékeli az étvágyat. Amellett, hogy tisztítja a bélcsatornát, segíti a szükséges tápanyagok felszívódását, és biztosítja a szervezet számára szükséges lecitinmennyiséget.

A benne található zsírsavak serkentik a zsírsejtek működését és megakadályozzák a felesleges zsír lerakódását. A picinyke mag ideális azok számára, akik fogyni szeretnének: segít elérni és megtartani az ideális testsúlyt.

A lenmagból készült főzet, vagyis a lenmagtea az egyik legjobb formája, hogy kihasználjuk a magban rejlő értékes tulajdonságokat. Segítségével fokozhatjuk a fogyásunkat és elkerülhetjük a yo-yo effektust. A lenmagtea azoknak is ajánlott, akik gyomorhuruttal, gyomorgyulladással, fekéllyel vagy aranyérrel küzdenek.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: