Diéta & Fogyás

Így fogyj hasról egyszerűen, kalóriaszámolgatás nélkül

Nincs is bosszantóbb a hasi zsírpárnáknál, igaz? Ha a szeretnél lapos, feszes hasfallal büszkélkedni a strandszezonra, és magabiztosan érezni magad bikiniben vagy a leglengébb nyári ruhákban is, itt az idő, hogy egy igazán hatékony módszert válassz a csodákat ígérő készítmények és a százával végzett hasprések helyett. Íme egy módszer, ami garantáltan megszabadít a hasi feleslegtől, ráadásul a kalóriákat sem kell számlgatnod hozzá!

Célzott fogyás nem létezik!

Ugye neked is vannak olyan részek az alakodon, amire nem vagy igazán büszke? Itt egy kitüremkedő narancsbőr, ott egy pici párnácska. Bár célzott fogyás nem létezik, igenis vannak olyan gyakorlatok és módszerek, amik különféle területre, esetünkben a hasra fókuszálnak. Ezek különösen hatásosak bizonyos testrészek esetében, de természetesen a tested más részein is meglátszik majd a változás.

Ennek a módszernek semmi köze az állandó matekhoz!

Jól hallod, NEM KELL számolnod a kalóriákat. Túl jól hangzik, és már meg is fordult a fejedben, hogy akkor tuti komoly önsanyargatás vár rád? Nagy tévedés! A Live Science tudományos szaklap cikke szerint még a szabályok sem különösebben sarkalatosak vagy szigorúak!

Azt vizsgálták, hogyan befolyásolja a fogyást, a vércukorszint, a koleszterinszint és a vérnyomás stabilitását, ha az étkezési időablakot 10 órára korlátozzák. Vagyis az alanyok kizárólag a nap 10 órájában vehettek magukhoz táplálékot. Több mint 1 évig tartó vizsgálatok kimutatták, hogy a módszer nagyonis sikeres!

A szakemberek megvizsgálták, hogy az étkezés 10 órás időtartamra való korlátozása javítjaazon metabolikus szindrómában szenvedők egészségét, akik vérnyomás- és koleszterinszint-csökkentő gyógyszereket is szedtek betegségük kezelésére.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: