14 szuper fitt hollywoodi sztár, akikről Te is példát vehetsz

nov. 14 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Premierek, koktélpartik, filmforgatások, fellépések, reklámkampányok és némi sport. A színészek, modellek, énekesek a tehetségükön kívül (negatív felhang nélkül) a testükből élnek. Nagyon oda kell figyelniük a rendszeres testmozgásra és egészséges életmódra.  Sokan egész évben képesek iszonyat jó formában maradni, ingadozások nélkül. Lássuk 14 szuper fitt sztárt Hollywood-ból:

 

14 fitt hollywoodi sztár

14. Chris Hemsworth

Chris-t legfőképpen a Thor filmekből ismerhetjük, amikben iszonyat jó kondiban van. Már a legelső Thor filmjénél is profi edző segítette, hogy jól kidolgozott alakra tegyen szert. Nem volt ez másképp a többi filmjénél sem. Chris edzésére sokan rákeresnek az interneten és mindenki láthatja, hogy semmilyen csodagépet nem használ, csak edz teljes gőzzel, kifogások nélkül.

TIPP: Leesik az állad, ha meglátod, hogyan edz Chris Hemsworth

 

 

13. Kate Hudson

A romantikus vígjátékok koronázatlan királynője a jóga és a pilates elkötelezett híve. Annyira, hogy még egy sportruházati márka is köthető a nevéhez, a Fabletics.

TIPP: Így étkezik és edz a csodaszép Kate Hudson

 

12. Jennifer Aniston

Évtizedek óta a sztártrénerrel, Mandy Ingberrel gyakorol. A jóga és a pilates speciális ötvözetére esküszik a híres színésznő. A kemény és kitartó edzés meg is látszik az alakján. Még így 48 évesen is kirobbanó formában van és tele van energiával.

TIPP: Így reggeliznek a hollywoodi sztárok

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: