Hogyan érhető el a kerek, izmos hátsó?

jún. 01 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A legtöbb nő (én is) szeretne izmos, kerek hátsót, de nagyon kevesen hajlandóak tenni is érte vagy ha tesznek is érte, nem mernek pl. nagy súlyokhoz nyúlni. Amikor szóba kerül az izomépítés, nagyon sok női társamtól ezt hallom: ‘nem akarok hízni…’ Az állandó kardiózástól, diétázástól soha nem lesz senkinek se izmos, kerek formái, ezt jól jegyezzük meg!

Lapos a feneked? Pakolj rá izmot!

Sokszor olvasom, hogy ‘nekem soha nem lesz ilyen meg olyan kerek, izmos popsim, mert lapos….ilyen a genetikám…’ stb.

Bármilyen formája is legyen a fenekednek, bármilyen is legyen a genetikád, kitartó munkával rengeteget változtathatsz rajta.

Hogyan?

1. Ne félj a nagy súlyoktól, a kemény, intenzív súlyzós edzésektől!
2. Ne félj a minőségi táplálkozástól!

Táplálkozás…

Hidd el, hogy ezen múlik sok minden, nem azon, hogy lemész az edzőterembe és őrültek módjára rángatod a nagy súlyoka vagy 100 kilóval kezdesz el guggolni, mert én most azt írtam, hogy ‘ne félj a súlyoktól’…. Igen, szükségesek a nagy súlyok, de fokozatosan terheld az izomzatod! Láttam már olyan kezdőt, aki mellett edző is állt és szarul guggolt x kilóval… és mekkora király volt, hogy ő bizony már nagy súlyokkal nyomja.

Egy kezdőnek a saját testsúlya is elég, amennyiben szabályosan végzi el a guggolást. Mindent szépen fokozatosan, edzésről-edzésre emelni a súlyokat.
Tömegnövelés alatt minimális zsírosodás előfordul, ami hidd el szálkásítás alatt le fog menni és, ha tényleg odafigyelsz arra, hogy miket eszel tömegnövelés alatt, akkor valóban minimális lesz a zsírosodás. Ahogy írtam, ettől nagyon sok női társam fél, ahogyan az edzés utáni szénhidrátos fehérje turmixtól is.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: