Táplálkozás

17 étel, amiből bármennyit ehetsz, nem hízlal!

Rettentő nehéz ellenállni a finom ételeknek, ha épp szigorú diétán vagy. Légy őszinte! Állandóan éhes vagy, és akármikor kinyitod a hűtőt, szinte lehetetlen megállni, hogy bekapj valami finomságot. A jó hír, hogy vannak olyan termékek, amiket bármikor ehetsz hízás nélkül, mivel rendkívül alacsony a kalória tartalmuk.
A következő 17 ételt korlátlanul fogyaszthatod.

1. Zeller

A zeller körülbelül 95%-a víz. Ez az igazán egészséges termék tartalmazza a napi K vitamin szükségletünk 30%-t. Jobb, ha a zellert frissen fogyasztod, mivel levágása után, öt napon belül el is veszíti a benne található hasznos anyagainak nagy részét.

2. Borsmustár

Két csésze rukkolában, vagyis magyar nevén borsmustárban mindössze 10 kcal van. Egészségkárosítás nélkül segít a fogyásban. A borsmustárt kombinálhatod sajttal, s ízesítheted olívaolajjal.

3. Tojásfehérje

A tojásfehérjét akár hatalmas mennyiségben is fogyaszthatod. Azok számára is hasznos, akik épp szigorú diétán vannak. Keverd össze a tojásfehérjét néhány paradicsommal, s kész is a világ legegészségesebb omlettje. Ha odafigyelsz az alakodra, akkor jobb, ha nem olajban sütöd ki.

4. Saláta

A saláta telis-tele van A és C vitaminnal, csak úgy, mint folsavval és vassal. Gyakorlatilag kalóriamentes, így nagy mennyiségben sem hizlal.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: