Táplálkozás

17 étel, amiből bármennyit ehetsz, nem hízlal!

5. Uborka

Az uborka majdnem ugyanannyi vizet tartalmaz, mint a zeller. A friss, roppanós uborkák rendkívül jó hatással vannak egészségünkre. Az uborka külső részében van a legtöbb tápérték, főként a béta-karotin, ami jót tesz a szemnek. Tehát nagyszerűbb hatást érhetünk el, ha nem hámozzuk meg.

6. Karfiol

A karfiol kitűnő C- és K vitaminforrás. Nyersen fogyasztva a legtáplálóbb.

 

7. Paradicsom

A paradicsom telis-tele van likopinnal, A-, C- és B2-vitaminnal, folsavval, rostokkal, krómmal és káliummal. A paradicsomban szinte nincs is kalória, továbbá igen gazdag tápanyagokban, melyek szükségesek egészségünk megőrzéséhez.

8. Brokkoli

A brokkoli a fogyni vágyók kedvenc étele. Az A-, C-, E- és K-vitaminok mellett, a napi rostszükségletünk körülbelül 20%-át is tartalmazza.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: