Táplálkozás

9 zöldség, amely a tavaszi fogyásod legjobb barátja

Velük lesz igazán hatékony a diétád. Úgy tört ránk a tavasz, hogy most már biztosan tudjuk: félretehetjük a nagykabátot, előkerülhetnek a lengébb szoknyák, és jó volna végre megszabadulni a kilóktól, melyek télen ránk rakódtak. Ehhez először is az étrendeden szükséges változtatnod, de mielőtt nagyon kétségbeesnél, mielőtt drasztikus koplalásba kezdenél, inkább tájékozódj egy kicsit!

Ez az, amiben most segítünk neked! A legjobb ugyanis, amit tehetsz, ha éhezés helyett egészségesen és kellemesen diétázol. Ebben segít neked, ha csökkented a szénhidrátot, és ha a most következő alapanyagoknak fontos szerepet szánsz az étrendedben. Okos választással szinte leolvad rólad a felesleg!

1. Spenót

Képtalálat a következőre: „spenót”

Egy tanulmány szerint azok, akik a reggelijükhöz spenótot adtak, 30%-kal nagyobb hatékonysággal fogytak, mint azok, akik a kísérletben ugyanazt a menüt fogyasztották, viszont spenót nélkül. Ennek oka minden bizonnyal az arginin, mely a spenótban bőségesen megtalálható.

2. Spárga

Képtalálat a következőre: „spárga”

A spárga főképp a pajzsmirigy aktivizálásával segít abban, hogy megszabadulj a fölöslegtől. Ezt szeléntartalma okozza, kis túlzással akár azt is mondhatjuk, hogy megakadályozza a zsír felszívódását és lerakódását a belekből. Nemcsak egészséges, nagyon finom is a spárga. Most jön a szezon, ne hagyd ki! IDE KATTINTVA isteni recepteket találsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: