Hírek

Elképesztő: Itt egy férfi, aki 50 évesen 20-nak néz ki. Elárulta hogyan él!

Chuando Tan egy szingapúri fotós, aki nemcsak más emberekről készült fotóival vonta magára az egész világ figyelmét, hanem a saját fotóival is. Azt kérdezed, ez miért olyan érdekes? Chuando 1967-ben született, ami azt jelenti, hogy 51 éves, de úgy néz ki, mintha 20 lenne. Tehát mi a titok?

Úgy döntöttünk, hogy mindent kiderítünk, és megtudjuk, hogyan él ez az ember, mit csinál, és mit eszik. Talán meg fogjuk tudni ettől a „Dorian Gray”-től az örök fiatalság titkát?

Hogyan kezdődött az egész?

Ismeretes, hogy ez a szingapúri férfi az 1980-as években modellként dolgozott; a 90-es években még pop-énekessé is sikerült válnia. De az énekes karrierje nem tartott sokáig, ezért Tan választott egy másik tevékenységet – a fotózást. Egyszer, ahelyett, hogy egy munkájáról posztolt volna képet, saját magáról töltött fel egy fotót, és ekkor kezdődött minden.

A fotós az egyik interjújában megosztotta: „Létrehoztam egy Instagram-fiókot, mert néhány barátom azt mondta, hogy az ügyfelek manapság szeretik tudni, milyen nagy követőtábora van egy fotósnak a szociális médiában. A fiókom megjegyzésekkel való fűszerezése érdekében több fotót is posztoltam magamról, hogy megoszthassam gondolataimat a képaláírásokban.”

A felhasználók azonnal észrevették, hogy Tan nem változik, és nem úgy néz ki, mintha 51 éves lenne. Vannak, akik úgy gondolják, hogy ez genetika, mások szerint pedig a titok abban a helyben rejlik, ahol él, mert Szingapúrban tiszta levegő, jó gyógyszerek és magas minőségű termékek vannak. De hogy biztosak legyünk ezekben a találgatásokban, nézzük meg, hogy a fotós hogyan tölti napját.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: