Földi Tímea / wellness-fitness-életmód tanácsadó, aerobik és piloxing oktató

Már. 17 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Bemutatkozás

3 gyermekes édesanya, wellness-fitness-életmód tanácsadó, aerobik és piloxing oktató vagyok.

2012-ben váltottam életmódot, tudatos táplálkozással, éhezés, koplalás nélkül, rendszeres testmozgással, kitartással, akarattal, hittel, fél év alatt -23 kilót sikerült leadnom. Második kisfiam születése után több, mint 80 kiló voltam, és egy komoly betegséggel kellett megküzdenem, a kényszerevéssel, ami pszichés betegség. Sikerült életmódot váltani, legyőzni a kényszerevést. Életmódváltásomnak köszönhetem jelenlegi munkámat is.

2013-ban hoztam létre 12 hetes életmód programom, ahol másoknak is segítek életmódot váltani, nincs éhezés, koplalás, csakis tudatos táplálkozás, rendszeres testmozgás. Nem csak szakmai, hanem személyes tapasztalatokkal is rendelkezem, így pontosan tudom milyen egy kezdő életmódváltónak, egy családanyának, egy kényszerevőnek elindulni az úton. Hiszem, és tudom, hogy bárki képes rá!

2014-ben végeztem aerobik szakon, illetve piloxing instruktor lettem, így azóta tartok csoportos órákat kicsi városomban, és környékén. (Szerencs, Monok)

2015-ben született harmadik gyermekem, szintén csázsármetszéssel, melyből nehezebben épültem fel. Megnyílt hasizom, gerincferdülés, epeprobléma, és újra a kényszerevés… Nem volt könnyű talpra állni, de hittem önmagamban!

2016-ban az első magyarországi fitness modell anyuka versenyen vettem részt, mely fantasztikus élmény volt számomra, így jelenleg a mostanira is készülök. (2017.05.07.-én lesz a 3. fitness modell anyuka verseny)

Célom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, minél több ember merjen változtatni, minél több ember álljon fel a kanapéról! Az egészségünk mindennél fontosabb, így vigyáznunk kell rá, tennünk kell érte!

Timi

Elérhetőségeim:
facebook.com/LFittMindhalalig
facebook.com/farkasfolditimea
legyfittmindhalalig2015@gmail.com

 

Tanácsadó szakcikkei

 Az első lépések az életmódváltás felé

Mi a lapos, kockahas titka? Tanácsadónk most elárulja

Hogyan lehetsz Te is csinos, fitt anyuka I. rész

Hogyan lehetsz Te is csinos, fitt anyuka II. rész

Hogyan lehetsz Te is csinos, fitt anyuka III. rész

Otthoni edzések gyerek(ek) mellett (videó!)

Hogyan állítsd össze a saját étrended I. rész

Hogyan állítsd össze a saját étrended II. rész

Hogyan állítsd össze a saját étrended III. rész

Hogyan érhető el a kerek, izmos hátsó?

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: