Diéta & Fogyás

A 7 legjobb fogyókúrás tipp 40 év felettieknek

NEW YORK, NY - MAY 08: Jennifer Aniston launches Living Proof Good Hair Day Web Series at The Royalton Hotel on May 8, 2013 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Living Proof)

Vigyázz, mire gondolsz! Ebben a korban sokan panaszkodnak rá, hogy hiába sportolnak és figyelnek oda az étkezésükre, csak híznak és híznak. Ezzel a „negatív vizualizációval” pedig bizony tényleg segíted ezt a folyamatot.

 

Gondold újra a jól bevált ételeket! Talán már tíz éve ugyanúgy készíted a zöldbab főzeléket, pedig ideje lenne egy kicsit beújítani! A sűrítéshez használt lisztet például lecserélheted köleslisztre, a pörkölt feltétet pedig sovány csirkemellből készült, minimális olajon sült fasírtra. De az újítások módja szinte végtelen!

Próbálj ki több olyan fűszert és italt, ami pörgeti az anyagcserét, hiszen a lassulása miatt híznak az emberek 40 felett. Jöhet a több csili és fahéj, de a zöld tea is legyen a mindennapjaid része!

 

Sportolj többet a nap folyamán, ne csak olyankor, amikor konkrétan sportolni mész. Tehát sétálj többet (jó lenne, ha a napi 10.000 lépés összejönne, ami futós napokon nem nagy kunszt, de pihenőkön igen!), állj fel többször munka közben, felejtsd el a liftet, és mikor hazaérsz, este még menj pár kört a környéken!

 

forrás: runnersword.hu

Ez is érdekelhet: