Diéta & Fogyás

Éjszakai finomságok: avagy miket ehetsz, ha rád jön a „nassolhatnék”?

6. Zöldségek

Egy jó kis saláta még sosem ártott senkinek! A legkönnyedebb vacsora, ami csak létezik! Tele van vitaminnal, nincs benne cukor, kevés a szénhidrát tartalma és úgy szippantja be szervezeted az értékeit, hogy öröm nézni! Ha valamivel nem ártasz magadnak éjszaka, az a zöldség!

7. Fahéjas almaszósz

A legjobb éjszakai édesség! Különleges íz, minimális cukor és méregtelenítő is, ha már itt tartunk! Csökkenti az orexin szintet, így nem kell attól tartanod, hogy éjszaka újra éhségre ébredsz! Remek íz, zamatos állag és egészséges összetevők, éjszaka is!

8. Egy pohár cseresznyelé

Egy frissen préselt gyümölcslé miért ártana? Viszont intenzív az íze, deskés, így nem fogsz csoki után epekedni. Folyadék, ami szintén jót tesz és nem zavarja éjszakai emésztésedet sem, sőt. A gyümölcs eredeti esszenciája tele van antioxidánsokkal, vitaminnal és segíti az emésztést. Így a reggel is könnyedén indul majd!

9. Banán

Úgy eltelit, hogy tuti nem leszel éhes az éjszaka további részében. Bár sok a szénhidrát tartalma, ha nem diétázol nagyon, simán belefér. Eltelít, sok benne a calcium, a magnesium és számtalan további jótékony hatással bír! nem leszel éhes, és nem is ártsz sokat! Remek éjszakai étel, edd bátran!

De azzal is készültünk ám, hogy mi NE egyél éjjel, ha nem tudsz aludni!

Péksütemények, cukrászsütemények, csokoládé, zsíros húsok, csípős ételek és nagyon cukros ételek kerülése vastagon ajánlott! Ha ezeket eszed, borzasztó éjszakád lesz, hosszútávon pedig kinyírod szervezeted normális működését, és nagy valószínűséggel hízni is fogsz! A visszaalvást pedig egyenesen engedd el!

Ez is érdekelhet: